E-learning voor verkeersregelaars Oldtimerdag

Daar de tijd alweer aardig richting 20 augustus en de 24 ste Oldtimerdag gaat, begint het bij het bestuur van de Oldtimerdag alweer aardig te kriebelen. Door veranderende regelgeving omtrent de verkeersregelaars zijn we genoodzaakt om het geheel anders in te vullen. De klassikale instructie is komen te vervallen. Hiervoor in de plaats dient met de instructie op de computer te volgen; het z.g.n. e-learning.


Om de vrijwilligers hierover te informeren en instrueren hebben we een avond gepland op woensdagavond 15 juni 2016 om 19.30 uur in de Buddingehof Dijkhuizen 66 te Ruinerwold. We hebben rijschool Jaap Lukassen bereidt gevonden om u wegwijs te maken in het e-learning.

Voor wie is deze avond bedoeld?
Verkeersregelaars die op de route staan, vrijwilligers die bij de hekken en aan de rand van het parcours staan, parkeervrijwilligers die op de weg staan, motorbegeleiders van de route en overige vrijwilligers die de e-learning graag willen volgen.

Voor wie is de e-learning niet verplicht?

Vrijwilligers die in het parcours staan, de inschrijftafels, de volgauto`s
Om de e-learning cursus te volgen dient u in het bezit te zijn van een digitale pasfoto. Het bestuur heeft foto F. Nooren bereidt gevonden deze foto te maken.
Indien er mensen zijn die reeds de e-learning met goed gevolg hebben gevolgd en op deze avond niet aanwezig zijn, zou u dan dit aan ons door kunnen geven? Het is wel belangrijk dat u zich via onze evenementencode aanmeld, anders staat u niet geregistreerd bij de Oldtimerdag.

Wilt u vooruitlopend op de instructie de e-learning alvast volgen dan kan dit uiteraard. U kunt inloggen op de site www.verkeersregelaarsexamen.nl, de evenementen code van de Oldtimerdag kunt u opvragen bij Jan Allard Benak (jabnak@hotmail.com) of 0522-480381

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.