Door een unieke samenwerking tussen de tennisclub TC ‘t Wold en de Volleybalclub Ruinerwold is zaterdag 14 juli voor het eerst een gezamenlijk Beach Event georganiseerd. En op de zondag heeft KIOS de entourage nog kunnen gebruiken voor een eigen Beach korfbal toernooi.

Hiervoor was door Loonbedrijf Kleis het parkeerterrein achter de sporthal Buddingehof omgedoopt tot het Albert Kleis Strand met maar liefst 130 kuub zand! Op dit zand waren 3 tennisvelden en 3 volleybalvelden uitgezet waarop 20 tenniskoppels en 22 volleybalteams onder een stralende zon hartstochtelijk strijd geleverd hebben. Tussen de wedstrijden door was het terras goed gevuld en werd door spelers en toeschouwers dankbaar gebruik gemaakt van de voortreffelijke catering. Er moest door de prominent aanwezige “koperen ploert” flink veel vocht aangevuld worden en dat bleef ook na de wedstrijden nog een hele poos doorgaan.

Dan volgen hier de uitslagen:
Beach Tennis
Recreatief: 1. Wout Benak en Bram de Graaf
2. Emily Timmerman en Sylvia Timmerman
3. Linda Drost en Monique Koetsier
Topklasse: 1. Hanneke van der Heiden en Susanne Munting
2. Albert Terwisscha en Gerko Timmerman
3. Elzo van der Ark en Mark Cossee
Beach Volleybal
Recreatief: 1. Het RELL-team
2. Alice en Co
3. Bouly 2
Topklasse: 1. PLAY4US 2
2. Noordkaper 1
3. PLAY4US 1

Al met al twee prachtige dagen Beach –plezier en zeker voor herhaling vatbaar. Tot slot wil ik nog alle sponsors, vrijwilligers, spelers en speelsters bedanken voor hun inzet
voor dit prachtige Beach Event Ruinerwold.
Tot volgend jaar!
Douwe Kaper