Ella Pickman winnaar Sound van De Wolden 2015

Sound van de Wolden (2)A
In de Poptempel van De Wolden is Ella Pickman uit Meppel gisteravond als winnaar uit de bus gekomen van Sound van De Wolden 2015. Het was een spannende strijd, waarbij tussen het publiek en de jury de meningen nog wat verdeeld waren, maar Ella wist met haar nummer ‘Rolling in the deep’ van Adele iedereen te overtuigen.


Zondagmiddag stroomde vanaf vier uur de zaal van Café Oosteinde weer langzaam vol voor de tweede editie van Sound van De Wolden. Met een enthousiaste presentator en een professionele huisband als begeleiding, werden de artiesten op spectaculaire wijze aan het publiek voorgesteld. Aan Sharon Uitendaal uit Ansen de moeilijke taak om als eerste te openen, maar met het nummer ‘Addicted to you’ van Avicii, wist ze de zaal direct te betoveren. Gevolgd door Tineke Nijenbrink uit IJhorst en Yvonne Metselaar uit Zuidwolde was de toon gezet, Sound van De Wolden 2015 had talent op het podium staan! Hierna volgden Ella Pickman uit Meppel met duidelijke podiumervaring, gevolgd door een thuiswedstrijd voor Ellen Smits uit Oosteinde en als laatste voor de pauze Danielle Scholing uit Fort, de nummer twee van vorig jaar. Maar Ella had hier wel een goede indruk achter gelaten, met haar zuivere en krachtige stem die ze goed onder controle had.
De artiesten werden ook backstage gevolgd door video schakeling met een ware Greenroom, waar interviews werden afgelegd met de deelnemers.
Sound van de Wolden (7)A
Na de pauze was het de taak aan het enige duo van de avond om de zaal weer bij de les te krijgen. Marlon van Looy en Annelies Mulder uit Steenwijkerwold, brachten na een klein obstakel met de microfoon, het nummer ‘You’re the one that I want’ van Grease ten gehore. Hierna kwam Noah Moes uit Wapse op het podium, die een prachtige uitvoering van ‘Son of a preacher man’ van Joss Stone liet horen. En ook Tim Kamphuis uit Meppel gaf een daverend optreden weg met een funky uitvoering van ‘Uptown funk’ van Bruno Mars. Gevolgd door een mooi optreden van Merel Marcuse uit Kolderveen, was het Daphne van Ditshuizen uit Havelte die als ‘last but not least’ de avond moest afronden. Zo verlegen als zij naast het podium overkwam, zo overtuigend stond ze te knallen achter de microfoon.
Sound van de Wolden (3)A
Het publiek kon na afloop van alle optredens een top 3 uitbrengen door middel van stemkaartjes in te vullen. En ook liep er gedurende de hele avond een anonieme jury rond in de zaal, bestaande uit Rene Karst, Bert Kamping, Jeppe Oostenga en Mirjam Pauwels. Ondanks de sterke optredens na de pauze, kwam uit een samenvoeging van de publieksstemmen en het juryoordeel, Ella Pickman als grote winnares uit de bus.

Sound van de Wolden (8)AOok was er een optreden van Britt Tuin winnaar van De Wolden Got Talent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.