Evaluatieavond voor vrijwilligers Oldtimerdag

Na een uitgebreid digitaal onderzoek via de website na afloop van de 27te Oldtimerdag, waar met name bezoekers en deelnemers op reageerden, zijn nu de vrijwilligers op donderdag 10 oktober aan de beurt om samen met het bestuur stil te staan bij de huidige organisatie en beleving van de Oldtimerdag.

Het wordt een actieve avond waarbij aan de hand van stellingen aan verschillende tafels gediscussieerd kan worden over de beleving van het vrijwilliger zijn van de Oldtimerdag, maar ook wordt er nagedacht over de indeling van het huidige parcours, de toerroutes, het parkeren, enz. Speciaal zal aandacht besteed worden aan de vraag waar de Oldtimerdag over 10 jaar staat en hoe deze er mogelijk uit zou kunnen zien. Het bestuur hoopt met de inbreng een beeld te krijgen van de toekomst van de Oldtimerdag.

Nadrukkelijk vraagt het bestuur ook jonge en uiteraard oudere toekomstige vrijwilligers om mee te denken. De avond begint donderdag 10 oktober om 20.00 uur in dorpshuis Buddingehof. Aanmelding niet nodig.

Vragen?
Jan Allard Benak

Telefoon 06-51629674
Email jabnak@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.