Fancy Fair bij de Wezeboom

Op Vrijdag avond 11 april organiseert de Speeltuinvereniging Oosteinde in samenwerking met de ouderraad van basisschool “de Wezeboom” een Fancy Fair. De school in Oosteinde heeft een prachtige speeltuin en ook op andere plekken in Oosteinde staan speeltoestellen waar veel gebruik van gemaakt wordt. Helemaal geweldig, maar het onderhoud kost wel de nodige centen. De koppen werden bij elkaar gestoken en besloten werd om een Fancy Fair te organiseren. Om geld in te zamelen voor het onderhouden en vernieuwen van onze prachtige speeltuin, maar zeker ook omdat het gezellig is!

De Fair op het schoolplein begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Aan de inwendige mens is gedacht: bij Snackerij “de Parel” kunt u terecht voor een lekkere snack. Lekker patat eten voor het goede doel , want Hilco Drost van Snackerij “de Parel” geeft een groot deel van de opbrengst aan de speeltuinvereniging.
Natuurlijk is er van alles te doen op en rond het schoolplein. Voor de liefhebbers van oude spullen en spellen is het aan te bevelen gelijk om 17.00 uur te komen, dan heb je de eerste keus tussen alle ingebrachte spullen. Er wordt ook een miskoopveiling georganiseerd. Je kent het wel: sommige artikelen staan ongebruikt in de kast, maar misschien kun je iemand anders er wel heel blij mee maken.

Er zijn allerlei spelletjes voor kinderen maar ook voor ouders: spijkerbroek hangen, eendjes vissen, sjoelen, rad van avontuur, darten, korfschieten, spijker slaan, haast te veel om op te noemen, en het mooie is dat overal kleine prijsjes zijn te verdienen. Maar ook de kinderen hebben zelf leuke en of lekkere spulletjes gemaakt om te verkopen.

In samenwerking met het plaatselijke Hoveniersbedrijf van Martijn Buld is een potgrondactie op poten gezet. Tijdens de Fancy Fair is er de mogelijkheid om potgrond te kopen, dus wacht nog even met het verpotten van je plantjes. De Speeltuinvereniging en de ouderraad nodigen iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen op deze gezellige avond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.