Fietsen en Wandelen met kerk in actie

Zondagmiddag 7 mei wordt een sportieve fiets/wandeltocht georganiseerd door de Werkgroep Kerk in Actie van de gezamenlijke kerken in Ruinerwold/Berghuizen. De omgeving van ons dorp kent namelijk veel mooie plekjes.

In 2015 kon er gewandeld worden van Berghuizen naar de Bartholomeüskerk op Blijdenstein; in 2016 ging het van Blijdenstein naar de Kapel en dit jaar is er een mooie route van De Kapelgemeente naar Berghuizen, zodat de cirkel weer rond is.

U meldt zich tussen 14.00u en 14.30u bij de Kapel (Dijkhuizen 97) en fietst vervolgens aan de hand van een beschrijving naar het Sultansmeer, waar een wandelroute is aangegeven. Vandaar gaat het op de fiets verder naar de Gereformeerde Kerk van Berghuizen waar koffie/thee klaarstaat. Desgewenst kunt u daar nog een ommetje maken rond het ‘Trekgat’.

Het is ook mogelijk om de route in omgekeerde volgorde te fietsen. Dan vertrekt u/jij tussen 14.00u en 14.30u vanaf het Middelpunt bij de Gereformeerde kerk. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd voor ons project: Duurzame landbouw en de opleiding van predikanten in Noord-Kameroen.
Ds. Roelof Kloosterziel