Foldermarkt voor Zuidwest Drenthe

Beachflag voor Dijkhuizen1De vereniging Tourist Info De Wolden en St. Toeristisch Bureau Westerveld organiseren dit jaar voor de derde keer een foldermarkt. Daarvoor zijn alle ambassadeurs uit de regio uitgenodigd om folders voor je gasten te verzamelen en met elkaar te netwerken. De foldermarkt vindt plaats aan de Dijkhuizen 7 te Ruinerwold van waaruit Tourist Info De Wolden haar activiteiten ontplooit.

Doel van deze foldermarkt is ondernemers met elkaar in contact te brengen. Ze nemen allen folders mee van interessante bedrijven en attracties in de omgeving en delen deze met elkaar. Op deze manier wordt het lokale aanbod gepresenteerd en wijzen we toekomstige bezoekers op wat we samen te bieden hebben. Bovendien zullen een aantal dagattracties en evenementenorganisaties zich op een leuke manier nader presenteren!

Door samen te werken worden krachten gebundeld en kansen benut. De regiogids ‘Op de grens van water en land’ die zal worden uitgedeeld is hier ook een mooi voorbeeld van.
Deze kunt u ook meenemen tijdens de foldermarkt. Het lokale aanbod staat optimaal in de etalage. Gasten die in onze regio verblijven zullen goed geïnformeerd zijn over de vele
mogelijkheden die het gebied te bieden heeft. Onder het motto: ‘Weet wat we met zijn allen te bieden hebben’ versterken we het lokale aanbod en zorgen we ervoor dat de
bezoeker aan ons gebied als ambassadeur weer naar huis gaat.

Deze foldermarkt en netwerkbijeenkomst vindt plaats op:
datum: maandag 14 maart a.s.
tijd: 20.00 tot 21.30 uur
locatie: Dijkhuizen 7 te Ruinerwold (voormalig gemeentehuis Ruinerwold)

Iedereen is van harte welkom op deze avond om zijn of haar passie te presenteren en gebruik deze dag ook om te netwerken!

Voor vragen kun je contact opnemen via info@touristinfodewolden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.