G- team in het nieuw gestoken

Met dank aan de 3 G-collectief sponsoren is het G- team in het nieuw gestoken en hebben nu eigen tenues. ‘Onze dank hiervoor is groot.
Want:’voetbal is voor iedereen bij VVRuinerwold’. Wat zal er plezierig worden gebald in deze mooie outfits’ aldus de sponsorcommissie.

De sponsoren zijn:
VoorMijnDier.nl
VoorMijnDier is een webshop. Op VoorMijnDier vindt je de beste producten voor honden, katten en knagers. www.voormijndier.nl

De Woonmaat, Ruinen
In het hart van Ruinen, aan de rand van de historische brink, vindt u het kantoor van De Woonmaat Makelaardij. Als makelaar en inwoner van Ruinen en gemeente De Wolden, weet De Woonmaat Makelaardij als geen ander wat er speelt op de lokale markt. Meer informatie over de diensten en wat De Woonmaat Makelaardij voor u kan betekenen zie www.dewoonmaat.nl.

Het Ambacht, Ruinerwold
Een verswinkel, brasserie en dagbesteding in één. In Het Ambacht wordt het verhaal achter het voedsel verteld, door te laten zien waar voedsel vandaan komt en hoe het bereid wordt. Zo hoopt het team, door het creëren van voedselbeleving, de boerderij een beetje naar het dorp te halen. Meer info zie: www.hetambacht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.