G voetbal bij voetbal vereniging Ruinerwold

Kom jij ook mee doen?
Een viertal kinderen voetbalde bij Fc Meo in de zaal. Maar door de corona crisis heeft Fc Meo tot het eind van het jaar alle activiteiten geschrapt. Dus stonden de spelers met lege handen. Een van de vaders dacht; laat ik eens contact leggen met het bestuur van v.v. Ruinerwold om eens kijken wat er mogelijk is. Wat ballen, een doel en een stukje gras,meer zijn we niet nodig. Zodat onze kinderen toch kunnen voetballen. Want ook zij willen graag sporten.

Dit werd door het bestuur zeer positief ontvangen. Binnen enkele dagen was e.e.a. geregeld zodat de kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking wekelijks een uurtje kunnen trainen. Twee vaders geven de training. Inmiddels zijn er eigen ballen en hesjes en alle spelers hebben een eigen bidon. De ballen zijn gesponsord door: Schildersbedrijf van Essen, Martin de Weerd Kort logistics, Erik Kort en Bart Smid.

Als kers op de taart mogen de kinderen trainen op het hoofdveld van v.v. Ruinerwold indien het veld het toelaat. Er kunnen uiteraard altijd kinderen aansluiten. Als je een keer vrijblijvend mee wilt trainen neem dan contact op met Peter Hoogenberg, 06-53590407. Kom gewoon eens een keer meedoen, en je zult zien hoe leuk het is! De trainingen zijn op maandagavond om 19:00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.