Ga maar op weg naar Berghuizen

Op zondag 26 juni is er weer een laagdrempelige ‘Kerk zonder Drempelviering’ in de kerk in Berghuizen. Het thema is ditmaal Ga maar op weg’. Als je voor een nieuwe levensfase staat is het soms de vraag hoe alles zal uitpakken. Het advies “Ga maar op weg” klinkt dan eenvoudig, maar eindigt die route niet in brokken? Juist in deze tijd staan veel jongeren voor een dergelijke nieuwe levensfase omdat hun schooltijd is doorlopen. Maar voor iedereen geldt dat er altijd weer nieuwe wegen in het vooruitzicht liggen. In deze viering komt dit aan de orde en of de bijbel ons op dit pad nog kan bijschijnen.

De overdenking komt van ds. Muis en het gospelkoor Tehillim uit Nieuwleusen zorgt voor muzikale begeleiding. Kom deze “Kerk zonder Drempel”-viering zien, horen en beleven! De deuren staan open voor iedereen. Om 9:30 uur starten we met een kop koffie, om 10:00 begint de viering.

De viering is ook te volgen via ons YouTube-kanaal: https://tinyurl.com/uuqvsev Met zoeken via google op “beamerteam Berghuizen youtube” komt ook direct op de juiste plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.