Geen Zomerfeest dit jaar!

Beste dorpsgenoten, Zoals de meeste mensen wel verwacht hadden, hebben wij dit jaar geen zomerfeest. De oorzaak is, coronavirus, regels RIVM en de regels van de overheid. Wij als bestuur vinden dit natuurlijk ook heel jammer, maar de gezondheid van de mensen gaat altijd voor. Het programma wat wij al hadden vastgelegd is van een gezellig en hoog niveau. De bands hebben wij weer kunnen boeken voor het zomerfeest van 2021!

Dus op de vrijdag de coverbands, Abba en Queen en op de zaterdag de superband Beethoven. En natuurlijk ook op de zondag KaramBAM! Het zomerfeest van 2021 is van 8 september t/m 12 september. Maar SZR zal SZR niet zijn, om de feestweek dit jaar niet zomaar voorbij te laten gaan!

Voor de vrijdag scholendag zijn wij toch wel bezig om voor de kinderen een leuke dag te organiseren, wel natuurlijk met alle juiste regels. En wat er verder nog staat te gebeuren is een verrassing, wij zijn er druk mee bezig. Dus hou Op ‘t Wold, Facebook en de SZR site goed in de gaten! Dan heb je in de feestweek zeker wat te doen. (9 t/m 13 september) Feestvierders, wat in het vat zit verzuurt niet. Blijf gezond en probeer de regels te handhaven.

Wij houden jullie op de hoogte wat betreft de verassing.

Met een zomerse groet,
namens het hele bestuur van SZR

Martin Scheper,
Voorzitter Stichting zomerfeest Ruinerwold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.