Gerard Slomp 40 jaar in bestuur Ruinerwoldse IJsclub

In 1970 is Gerard begonnen als baancommissaris, die als taak had de ijsbaan te vegen, toen nog met de bezem. Als spoedig zat hij in de kascommissie en in 1972 is hij benoemd in het bestuur.Aanvankelijk was hij bestuurslid, maar het duurde niet lang of hij was secretaris en later penningmeester. Momenteel is hij vice-voorzitter van de vereniging.
Gerard heeft veel mooie herinneringen overgehouden aan de winters en vooral aan de periode dat de ijsbaan nog op het sultansmeer was. Toen hij nog het jongste bestuurslid was, werd hij aangewezen om de dikte van de ijsvloer te meten, wat hem vaak  een nat pak heeft opgeleverd.
In 1998 werd de ijsbaan verplaatst naar het dorp.Tijdens de ledenvergadering van de KNSB gewest Drente heeft Gerard een onderscheiding ontvangen en op onze ledenvergadering hebben we ook aandacht besteed aan deze bijzondere gebeurtenis.Gerard heeft aangegeven het bestuurswerk altijd met veel plezier te hebben gedaan en is nog niet van plan te stoppen.
Ook heeft het bestuur tijdens de ledenvergadering Roelof de Jonge in het zonnetje gezet, omdat hij ook al meer dan 25 jaar bestuurslid is van de ijsvereniging.
Zie site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.