Geslaagd thee concert Malletband Sempre Sereno

Afgelopen zondagmiddag heeft de Malletband samen met de pipes en drums Falcon Guards, een concert gegeven in de sporthal de Buddingehof te Ruinerwold. Na twee jaar rustig aan doen, pakte de malletband flink uit. Het aanwezige publiek kon genieten van de zeer uiteenlopende nummers die de malletband speelde. Onder andere met Soldier On van Direct en Bongo Sound van Safri Duo,kreeg men het publiek in de muzikale stemming.

Op uitnodiging was er ook een afvaardiging van de Dutch Military Pipes and Drums Falcon Guards aanwezig, de doedelzakmuziek ontroerde het publiek, ook de gezamenlijke nummers vielen in de smaak. Na afloop kregen de leden en dirigent Herman Fokkema dan ook vele complimenten.
Tijdens het concert werden een viertal leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap. Suzanne Koeling 12,5 jaar, Henny Houdijk 25 jaar, Ingrid van Elp 40 jaar en Ger Brand 50 jaar. Alle vier leden kregen een oorkonde, speldje en een bos bloemen.

De malletband gaat zich nu richten op het concert in november samen met de malletband van de Nijmeegse Post Harmonie en accordeonvereniging Musetta uit Nijeveen. In 2024 zal de vereniging 100 jaar bestaan en tot die tijd zullen de voorbereidingen plaatst vinden om dit tot een feestelijk jaar te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.