Glasvezel De Wolden op Open Bedrijven Dag

Op de Open18-haakswold8-4_500 Bedrijven Dag 5 november presenteert ook Glasvezel De Wolden BV zich, in het oude  gemeentehuis van Ruinerwold. Sinds kort wordt één van de kantoorruimtes daar gebruikt door Glasvezel De Wolden en hoofdaannemer Siers. In en rond dit kantoor zullen Glasvezel De Wolden, Siers en onderaannemer Luning Infra uit Ruinen zich presenteren.
Er zijn machines aanwezig en er kunnen vragen gesteld worden over de aanleg. Ook is informatie te zien over de gebieden waarin De Wolden is onderverdeeld voor de aanleg en hoe de planning er globaal uitziet.

Wie het uitzobd-logo-gdw-180x50oeken en afsluiten van een abonnement nog een hele klus vindt, kan daar ter plaatse hulp bij krijgen. En, ook heel fijn, er is een e-mail-overstap-service aanwezig waarbij u ter plekke uw mailadres kunt laten omzetten naar een provider-onafhankelijk mailadres waar u voortaan altijd gebruik van kunt blijven maken, ongeacht welk abonnement u afsluit of bij wie u dat doet.

Kom ook kijken hoe de aanleg in z’n werk gaat, hoe de werkzaamheden vorderen en wat er allemaal bij komt kijken. Waar? Dijkhuizen 7 Ruinerwold. Wanneer? 5 november!

Dit was een bericht van Dorpsbelangen namens Glasvezel de Wolden. Meer weten over over Dorpsbelangen? Volg ons ook op Facebook en Twitter

Dorpsbelangen

Bestuurslid van Dorpsbelangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.