Glasvezel De Wolden stand van zaken

We kunnen nu eindelijk zeggen dat het werk in Koekange en Oosteinde vrijwel geheel is afgesloten, en in Ruinerwold bijna. De Pilot was mede bedoeld om van te leren en we hebben, met vallen en opstaan, inderdaad enorm veel geleerd. Met hulp van provincie, gemeente, Rendo, de providers maar vooral van u, onze medebewoners, bedankt daarvoor!


In Ruinen en omgeving wordt nog gegraven, maar daar zijn ook al veel huisaansluitingen gemaakt en de providers zijn in een razend tempo abonnementen aan het activeren. Op onze website hebben we een eigen aansluitchecker gemaakt, zodat iedereen nu zelf kan zien: wanneer wordt er bij mij gegraven, wanneer kan ik de huisaansluiting verwachten, heb ik nou wel of niet al een abonnement?

De graafwerkzaamheden vanaf het Pop-station in Berghuizen starten zeer binnenkort. De komende winter wordt dan het gebied rondom dit Pop-station aangesloten. In het vroege voorjaar wordt dan ook in Zuidwolde het Pop-station geplaatst en zal ook daar met graven begonnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.