Gratis Echo-Sportspreekuur bij Ter Harmsel Fysiotherapie in Ruinerwold

Ter Harmsel Fysiotherapie, gevestigd aan de Hoge Akkers in Ruinerwold, organiseert speciaal voor sporters vanaf 25 mei elke donderdagmiddag tussen 17.00 uur en 17.30 uur een gratis echosportspreekuur.

“Wanneer je als sporter een blessure oploopt, wil je zo snel mogelijk weten: Wat is er aan de hand en hoe kom ik er zo snel mogelijk weer vanaf. Om die reden organiseren wij in onze praktijk iedere donderdagmiddag een echosportspreekuur. Tijdens dit spreekuur wordt de blessure onderzocht met ons eigen echosysteem, zodat meteen duidelijk is wat er aan de hand is. De sporter krijgt informatie over de blessure en de prognose, en ook advies over hoe de blessure het beste behandeld kan worden. Op die manier kun je als sporter direct heel gericht werken aan je herstel”, aldus fysio-/manueel therapeut en echografist Wim ter Harmsel.

Het echosportspreekuur is speciaal voor sporters van alle niveaus en is geheel gratis. Bovendien hoef je je niet vooraf aan te melden. Je kunt tussen 17.00 uur en 17.30 uur gewoon plaatsnemen in de wachtkamer van de praktijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.