Gratis op de foto in de driftauto van Tim Coronel

Koopplein.nl staat weer op de Bedrijven Contactdagen Drenthe in de TT Hall in Assen. Dus als u vragen heeft over het gebruik van Koopplein.nl of u wilt misschien zelf wel een Koopplein beginnen in uw eigen gemeente of u wilt als bedrijf adverteren op Koopplein? Kom dan op 4 en 5 april naar de Bedrijven Contactdagen Drenthe in de TT Hall in Assen.

Ze staan dit jaar voor de 8ste achtereenvolgende keer op de Bedrijven Contactdagen Drenthe en nu leek het ze leuk om wederom iets speciaals te doen. Ook dit jaar staat HappySnappy weer bij ze in de stand met een greenscreen. In de stand kun je op de foto in de driftauto van Tim Coronel. De foto krijg je ook gelijk gratis mee.

Ook maakt men kans op fantastische prijzen als men een visitekaartje achterlaat in de stand van Koopplein.nl. De volgende prijzen zullen worden weg gegeven: het nieuwste bedrijfsuitje van Tim en Tom Coronel, de Coronel Escape Rooms, Trump Towers voor maximaal 8 personen, 2 x 2 VIPkaarten voor FC Groningen, 4 floatsessies van LOFF uit Assen en een jaar lang gratis adverteren op Koopplein.nl.

Tevens zal Catering De Hofmeester uut Drenthe overheerlijke hapjes serveren in de stand van Koopplein.nl. Ook voor social media advies bent u van harte welkom in de stand. Kortom genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan stand 175, dinsdag 4 (van 14.00 tot 22.00 uur) en woensdag 5 april (van 10.00 tot 18.00 uur) in de TT Hall in Assen