Greenfields Festival 12 oktober

Over een paar weken is het al zover, dan is Ruinerwold een groot dance festival rijker, het nieuwe Greenfields Festival staat dan namelijk op de agenda. Met een scala aan topartiesten, verdeeld over 4 area’s waarvan 3 daarvan verwarmde tenten zijn en diverse muzieksoorten zoals Hardstyle, House, Freestyle en Techhouse, mag jij als dance liefhebber deze eerste editie van Greenfields Festival niet onopgemerkt aan je voorbij laten gaan.

De organisaties achter dit festival, HuneFestival en High Energy Events trekken werkelijk alles uit de kast om er een onvergetelijke editie van te maken. Alleen aan de line-up is al te zien dan kosten nog moeite bespaard zijn om er echt iets onvergetelijks van te maken. Op Greenfields Festival staan o.a. Vato Gonzalez, Yellow Claw, Mental Theo, Radical Redemption, Frequencerz, Bass-D en B-Front. De complete line-up nog niet gezien? Check hem hieronder!

Area 1: Megabase | Harstyle/RAW Hardstyle
B-Front
Chain Reaction
Wasted Penguinz
Atmozfears
Bass Modulators
Radical Redemption
Frequencerz
Digital Punk
E-Force
MC Renegade

Area 2: Houseteria | House/Eclectic
Yellow Claw
Vato Gonzalez ft. MC Tjen
Praia del Sol
The Partysquad
Alvaro
Randy van Velde
Funkerman
Tommygoff
Mike Hertz

Area 3: Harddefinition | Freestyle/Hardcore
Bass-D
Mental Theo
Darkraver
Marlice
Deepack
Luna
Dr. Rude
Freestyle Maniacs (Norman & Raoul Coolman)
Potato
Red Ace
MC The Russian

Area 4: Rock the Boat | Techhouse/House
Asino
The Essentials
Alain Diaz
Salvano Volez
Dirty Berry
G. von Sunshine vs. Nash Volt
Daan DeVito
Lady Katt
Jay Double U
Richy Montana
Jose

4 area’s met 3 verwarmde tenten!
Zoals je eerder hebt kunnen lezen maakt de organisatie gebruik van tenten op haar terrein. Omdat het een festival is op 12 oktober en we nu eenmaal in Nederland niet weten wat het weer doet, houdt de organisatie hier natuurlijk rekening mee. De vierde area, die gehost wordt door Rock the Boat, is daarom ook overdekt. Ook zullen de tenten, indien nodig, verwarmd worden zodat je, ongeacht het weer, helemaal los kunt gaan op Greenfields Festival! Benieuwd naar de indeling van het terrein? Check hier alvast de plattegrond!

Tickets
Koop vandaag nog je ticket voor dit nieuwe festival op www.greenfieldsfestival.nl of bij een van de 450 Primera Stores bij jouw in de buurt. Tickets kosten in de voorverkoop €30,- ex. Fee. De minimumleeftijd voor Greenfields Festival is 16 jaar. Klik hier om direct je ticket te kopen!

Busvervoer vanuit heel Nederland!
De organisatie is een samenwerking met Event Travel aangegaan om het voor iedereen uit heel Nederland mogelijk te maken om met de bus naar Greenfields Festival te komen. Op de website van Event Travel staan er meer dan 50 opstapplaatsen richting Greenfields Festival. Staat jouw opstapplaats er niet bij en wil je toch graag met de bus naar dit festival dan kun je een e-mail sturen naar Event Travel. Meer informatie over het busvervoer en eventuele combitickets met korting vind je hier.

Pendelbussen CS Meppel naar Greenfields Festival
Goed nieuws voor alle reizigers met het openbaar vervoer! Gedurende de gehele dag rijden er namelijk pendelbussen van het Centraal Station Meppel naar het festivalterrein van Greenfields Festival. Koop hier direct je pendelbus ticket.

Social Media
Volg Greenfields Festival op social media en blijf op de hoogte over het laatste nieuws, doe mee met leuke winacties en beluister heerlijke promomixen om alvast lekker in de stemming te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.