HelloFresh zoekt chauffeur uit omgeving Ruinerwold

HelloFresh bezorgt gezonde, verrassende, verse en vooral lekkere maaltijdboxen. Klanten kunnen boxen bestellen voor drie tot vijf complete maaltijden per week. Duurzaamheid is kenmerkend voor HelloFresh. Zo wordt een deel van de maaltijdbox gerecycled en worden de producten die over zijn geschonken aan de voedselbank. Op logistiek gebied is de organisatie zeer vooruitstrevend waardoor je veel leert. Je komt terecht in een snel groeiende startup met leuke collega’s.

Jij bent het visitekaartje van HelloFresh
Als bezorger (in een bestelbus) van verse maaltijdboxen van HelloFresh ben jij de welkome verrassing voor de klanten in de omgeving van Ruinerwold. Je bent letterlijk het visitekaartje, zowel in het verkeer als in het contact met de klant. Als chauffeur/bezorger ben je verantwoordelijk voor het gehele proces: van het inladen van de boxen in de bus tot aan de levering bij de klant.

Werkdagen
De bezorgdagen zijn zaterdag, zondag, maandag, dinsdag (op maandag en dinsdag grotendeels ’s avonds). Een shift duurt circa 7,5 uur. Belangrijk is dat je minimaal twee (bezorg)dagen per week inzetbaar bent, waarvan één in het weekend.

Meer informatie over deze baan klik hier

3 gedachten over “HelloFresh zoekt chauffeur uit omgeving Ruinerwold

 • 3 februari 2016 om 14:35
  Permalink

  Misschien een goede opdracht voor Leeuw Logistics?

  Beantwoorden
 • 22 november 2016 om 15:20
  Permalink

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik ben al langere tijd op zoek naar een baan als koerier en deze vacature spreekt mij wel aan.
  Ook als u bijvoorbeeld een vacature heeft voor meerdere uren (32 t/m 40) uur per week ben ik volledig beschikbaar.
  Ik heb ruime ervaring met het rijden in grote bestelbussen omdat ik altijd bij de weg ben geweest als timmerman in de bouw.Tevens heb ik eigen vervoer dus naar de werkplek komen in Ruinerwold is geen probleem.
  Hopend op een positieve reactie van u,

  Met vriendelijke groet

  Dirk Hessels

  Beantwoorden
 • 11 mei 2020 om 19:44
  Permalink

  Geachte HelloFresh,

  Ik ben op zoek naar een baan, en graag als koerier. Ik ben nog met een opleiding bezig om cameraman te worden, maar heb hiernaast (en zeker in deze tijden) veel tijd om voor u te werken. Ik ben sociaal en heb lange tijd met eten gewerkt. Ook heb ik eerder bezorgd. Ik gedraag met netjes op de weg, en ik kan goed met stress omgaan.

  Ik hoop van u te horen!

  Luc Hoorn (19)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.