Heropening en open huis woonzorgcentrum ’t Vonder in Ruinerwold

De verbouwing van ’t Vonder is gereed. In verband met de heropening is het op 15 mei feest voor de bewoners en medewerkers van ‘t Vonder. Op 16 mei is er een officiële opening voor genodigden en een open huis. Iedereen die benieuwd is naar de resultaten van de verbouwing is welkom tijdens het open huis op dinsdag 16 mei tussen 15.30 en 19.00 uur.

’t Vonder klaar voor de toekomst
De verbouwing startte in april 2021. Aanleiding voor de verbouwing was de toename van de vraag naar zorgappartementen voor mensen met dementie en mensen met complexe lichamelijke klachten. Noorderboog en Actium sloegen de handen ineen en verbouwden ’t Vonder tot een toekomstbestendige locatie. Zo zorgen zij er samen voor dat ’t Vonder en haar voorzieningen in Ruinerwold blijft.

De capaciteit binnen ’t Vonder is vergroot. De 30 zorgappartementen zijn verbouwd naar 32 zorgappartementen, waarbij er per 8 appartementen een huiskamer beschikbaar is. Daarnaast zijn 15 van de 29 aanleunwoningen verbouwd. Deze aanleunwoningen zijn nu ook geschikt voor het verlenen van complexe lichamelijke zorg. De overige aanleunwoningen worden verbouwd, zodra deze vrij komen. Eveneens zijn de centrale ruimten en het entreegebied van het woonzorgcentrum aangepakt. Alles ziet er weer fris uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.