Het 1e Ruinerwoldse Beach Toernooi komt in zicht!

De maand juli is inmiddels van start gegaan en zaterdag de 14e al in zicht begint te komen. De organisatie is al druk met de voorbereidingen. Er hebben zich inmiddels al een flink aantal teams opgegeven maar er kunnen er nog een paar bij. Er zijn nog een paar plaatsen vrij in zowel de sportieve als in recreatieve klasse. Dus geef je nog snel op! Want Vol = Vol! Teams moeten bestaan uit minimaal 3 personen waarvan minimaal 1 dame! Kosten voor een team zijn 15 euro. Omkleedruimte is aanwezig!

Heb je nou geen zin in beach volleyballen maar wel in de gezelligheid ervan? Ook daar is aan gedacht! Geef je namelijk op de voor barbecue naar afloop!
Aansluitend aan het toernooi zal er een barbecue plaatsvinden voor zowel de spelers als niet-spelers. Kosten zijn 7,50 voor volwassenen en 4 euro voor kinderen (van de basisschool). Geef je voor 6 juli nog op via info@vcr-ruinerwold.nl

Bij het aanmelden van een team vermeld je nog even het volgende; contactpersoon + telefoonnummer, recreatieve of sportieve klasse, teamnaam en eventueel aantal personen voor de barbecue. Tot 14 juli op de parkeerplaats achter uitgaanscentrum ‘de Klok’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.