Het zal je maar gebeuren!

Het zal je maar gebeuren.
Binnen een paar jaar verlies je je man, beide ouders en net als het niet genoeg ellende geeft, verlies je ook nog je enigst kind. Het overkwam onze eigen Ruinerwoldse Roelien Gerrits. En daarom leek het ons, de redactie van Ruinerwold.info, wel heel erg nodig om Roelien een steuntje in de rug te geven.

Het kille van verlies en verdriet kunnen we niet wegnemen, een warm gevoel dat er aan haar gedacht wordt hopen we met z’n allen haar wel te kunnen bieden. December is echt zo’n maand waar de meeste mensen lekker rond de kerstboom zitten met hun familie. Helaas is dit voor Roelien niet meer weggelegd. Hoe zuur is dat.

Ruinerwolderse burgers, boeren, buitenlui en ondernemers, laat je hart spreken. Laten we zorgen dat een mede Ruunerwolder het ook weer wat makkelijker krijgt door onze hulp. U mag een donatie doen op bankrekeningnummer NL 45 SNSB 0705837793 t.n.v. H.A Smit
Een andere *creatieve vorm van doneren, bijvoorbeeld een tegoedbon van uw bedrijf, is net zo welkom. (*deze kunt u inleveren bij Opoe’s Erfenis in de daarvoor bestemde bus)

We hebben twee Ruinerwoldigers bereid gevonden om er op toe te zien dat alles goed en eerlijk verloopt. Er blijft niet 1 cent aan de strijkstok hangen; alles komt bij Roelien terecht! Jans Tabak en Jaap Rumph hebben hun medewerking hieraan verleent, waarvoor dank. Deze actie van Ruinerwold.info voor Roelien loopt tot en met 31 januari 2019. Ruinerwold laat uw hart spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.