Het Zomerfeest Oosteinde staat voor de deur!

Over enkele weken organiseert Buurtvereniging Oosteinde voor de 67e keer het Zomerfeest in Oosteinde. Van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni is er een afwisselend programma voor jong en oud. Het thema dit jaar is Het Wilde Westen van Eastend.

Het belooft een knallend feest te worden met veel nieuwe elementen, zoals de zomerbrunch, de langste cowboyspies van Drenthe en de rodeostier. De vrijdag staat overdag in het teken van de traditionele spelletjesochtend voor de schoolkinderen die wordt afgesloten met een pannenkoekenfeest.

’s Middags kunnen de kinderen hun talent laten zien tijdens de talentenshow ‘Eastend got talent’. Na het grote succes van vorig jaar is er vrijdagavond wederom een mega gezellige bingo met geweldige prijzen. De avond wordt afgesloten door de band Mood.

Op de zaterdagochtend is het opstellen van de versierde wagens en individuelen om 10:30 uur. Na de prijsuitreiking is er dit jaar feestmuziek van Rick Mulder en Erik Snijder van ER-geluidsverhuur uit Ruinerwold.

De zaterdagavond begint geheel in het thema met een rodeostier als onderdeel van de zeskamp. Daarna gaat het dak eraf met Vangrail! Twee jaar geleden zouden ze al aanwezig zijn op het Zomerfeest Oosteinde. Door ziekte moest er helaas geannuleerd worden. Maar dit jaar zijn ze er eindelijk. Het bestuur is blij dat het deze band weer heeft weten vast te leggen en verwacht een volle tent.

Zondagmiddag begint met een brunch, want van feesten krijg je trek. De leden worden voor het eerst getrakteerd op een heerlijke brunch. Daarna start de zeskamp. Om 17:30 uur is de langste cowboyspies van Drenthe gaar en deze wordt gratis uitgedeeld aan alle bezoekers. Het feest wordt weer groots afgesloten door Feestdj Roelof. Hij staat garant voor een gezellig en swingend spektakel!

Gedurende het hele feest is er kermis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.