Hippe rokjes bij ’t Bakhuus

Vanaf 13 juli, zijn wij gestart met de verkoop van de rokjes van het mooie merk Zand Amsterdam. Deze rokjes zijn geschikt voor de maten 32 t/m 44 dankzij het drukknopen systeem. ’t Bakhuus verkoopt twee modellen, een kort model en een iets langer model. Het lange model is aan twee zijden te dragen is. Door de afritsbare band kun je 4 combinaties maken van 1 rokje!

Ideaal natuurlijk voor de vakantie, je neemt 1 rokje mee maar kunt hem veranderen in een andere combinatie. Aan elk rokje zit een leuk tasje, die je ook weer gemakkelijk aan bijvoorbeeld je spijkerbroek kunt vastmaken. Niets geen gesjouw met een overvolle tas, gewoon je telefoon, pasjes en geld hierin. Makkelijk met een feestje of avondje uit! En ook nog eens superleuk natuurlijk.

De rokjes zijn te koop in de winkel aan Haakswold, geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Wil je ze eerst bekijken? Kijk dan op www.tbakhuusonline.nl daar staan ze allemaal op. Bij goed weer nemen we de rokjes ook mee naar de Franse Markt bij de Kastelein op zondag 22 juli aanstaande.

Dus wil je nog voor de vakantie een leuk rokje, kom dan snel langs. Zowel ’t Bakhuus als Smederij Mulder zijn gesloten tijdens de bouwvak, van 30 juli t/m 19 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.