Hoe komt Dijkhuizen er uit te zien als het aan u ligt?

ProefvakkenDe projectgroep ‘Herinrichting Dijkhuizen’ organiseert twee inloopbijeenkomsten bij café Centraal. Op dinsdag 14 juli krijgen aanwonenden van Dijkhuizen en het Molenplein van 16.00 tot 20.00 uur de gelegenheid om het Voorlopig Ontwerp van Dijkhuizen te bekijken en erop te reageren. De inwoners van Ruinerwold zijn welkom op woensdag 15 juli van 18.00 tot 20.00 uur.

Het Voorlopig Ontwerp is tot stand gekomen op basis van opmerkingen en vragen tijdens de inspreekavonden. Het ontwerp kan nog aangepast worden. Reacties worden overwogen en indien mogelijk meegenomen in het definitieve ontwerp. Vanaf vrijdag 10 juli kun je het Voorlopig Ontwerp ook in de bibliotheek bekijken.

Welke bestrating heeft uw voorkeur?
Misschien is het u al opgevallen: de drie vlakken met verschillende bestrating voor dorpshuis ‘De Buddingehof’. Het zijn proefvlakken die zijn aangelegd om u een idee te geven van de mogelijkheden voor de nieuwe rijbaan van Dijkhuizen. Het is de bedoeling dat de bestrating in het najaar wordt aangelegd. Maar welke bestrating moet het worden? Die keuze leggen we graag aan u voor. De meeste stemmen gelden.

Verloten drie attenties
U kunt uw voorkeur kenbaar maken door deze Antwoordbon in te vullen, af te drukken en te deponeren in de daarvoor bestemde doos in de bibliotheek of bij Opoe’s Erfenis. Ook is het mogelijk om onder het bericht een reactie achter te laten of via facebook.com.herinrichtingdijkhuizen uw stem kenbaar te maken.

6 gedachten over “Hoe komt Dijkhuizen er uit te zien als het aan u ligt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.