Hou je van bellen of schrijven? Word ‘PraatMaatje’!

Zoals we allemaal weten kunnen er veel dingen door de huidige coronamaatregelen niet doorgaan. Activiteiten liggen stil én veel mensen zijn aan huis gebonden. Voor veel mensen komt hiermee een alledaags praatje te vervallen.

Maar hoe kun je dan toch een praatje maken zonder elkaar fysiek te zien? Door te bellen of te schrijven! Vind jij het leuk om af en toe eens met een onbekend iemand te bellen of te schrijven? Word dan ‘Praatmaatje’!

Als praatmaatje word je gekoppeld aan iemand die het ook leuk vind om te bellen of te schrijven, iemand met dezelfde interesses. En wat het wordt, bellen of schrijven, bepalen jullie zelf.
Wil jij af en toe eens gebeld worden of post ontvangen? Of vind je het leuk om iemand een brief of kaart te sturen? Geef je dan nu op en wordt ‘PraatMaatje’!

Aanmelden kan bij Gerrie de Roo, gerriederoo@welzijndewolden.nl of Leonoor Colenbrander leonoorcolenbrander@welzijndewolden.nl van Welzijn De Wolden. Via hen ontvang je dan verdere info en een inschrijfformulier ‘Praatmaatje’. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via bovenstaande mailadressen of per telefoon 0528 – 378686.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.