Hulde voor jubilarissen en afscheid van voorzitter


Tijdens de traditionele jaarvergadering van de Vrouwen van Nu Ruinerwold werden op maandag 28 januari in café De Klok maar liefst 10 jubilarissen gehuldigd: 60 jaar lid Femmie Lier-Zandstra en Annigje Pot-Bralten, 50 jaar lid Eraldina Hagewoud-Bennink, 40 jaar lid Geesje v.d. Berg-ter Haar en Sjoukje Rumph-Have en 25 jaar lid Bertha Klok-Pekel, Zwaantje Meijer-Schiphorst, Co van Spil-Vos, Betsie Vos-Runhart en Annie Wolbers v.d. Tuuk.
Alle jubilarissen ontvingen een boeket bloemen en een oorkonde. De 25-jarig jubilarissen kregen een zilveren korenaar, de 40- jarigen een briefopener en de 50 en 60 jarigen een vaas met inscriptie.

Voorzitter Alie Bork-Huizenga nam, na een zittingsperiode van 6 jaar , afscheid van het bestuur. Ze werd letterlijk uitgezwaaid door de leden. Haar medebestuursleden maakten een ABC met tussendoor het lied: Zeg maar dag met je handje. Wat door de leden uit volle borst werd meegezongen. Alie wordt opgevolgd door Lammie Stevens-Mulder.
Ook werd er afscheid genomen van diverse commissieleden en vond de benoeming plaats van nieuwe commissieleden en het ééndagsbestuur.
Verder werd de avond gevuld door het bestuur met Thomasvaer, Pieternel en de rest dat zie je wel. Een kijkje terug op het vorige seizoen. Een zelf op rijm gemaakt verhaal met humor overgoten. De volgende bijeenkomst wordt verzorgd door de Culturele commissie op donderdag 21 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.