IJsvereniging neemt afscheid twee bestuursleden

Tijdens de algemene jaarvergadering van de Ruinerwoldse IJsvereniging is afscheid genomen van twee bestuursleden. Lammert Mulder was 17 jaar lid van het bestuur en Jan Huiskes maar liefst bijna 25 jaar. Voor het bestuur was dit aanleiding om Jan Huiskes te benoemen tot erelid van de vereniging.

Dit werd door Jan zeer op prijs gesteld. Voorzitter Willem Brals reikte daarnaast bloemen en een attentie uit. Door omstandigheden was Lammert verhinderd maar ook hij kreeg de bloemen en attentie thuis uitgereikt. Lammert en Jan zijn opgevolgd door Gerben van de Berg en Lando Huiskes (zoon van). Voorzitter Brals kon de vergadering ruim voor 22.00 uur afsluiten.

Zoals aangegeven was Lammert Mulder niet aanwezig op de jaarvergadering van de Ruinerwoldse IJsvereniging. Om zijn afscheid toch niet onopgemerkt voorbij te laten gaan heeft een delegatie van het bestuur met de opvolger van Lammert bij Lammert thuis de bloemen en attentie overhandigd. Hierbij heeft voorzitter Willem Brals hem ook persoonlijk bedankt voor zijn jarenlange inzet. Onder het genot van een hapje en drankje zijn nog enkele anekdotes de revue gepasseerd.

Een gedachte over “IJsvereniging neemt afscheid twee bestuursleden

  • 4 maart 2022 om 22:26
    Permalink

    Een uitspraak waar je niets mee kunt, slechte verliezers

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.