Inloopuur fractie CDA De Wolden in Berghuizen

Komende maandagavond 22 februari houdt de fractie van CDA De Wolden een inloopuur in ´t Middelpunt te Berghuizen van 19:30 tot 21:00 uur. Dit is bij de Gereformeerde kerk. Ruim voor de fractievergadering bekijkt de fractie een aantal locaties in Berghuizen en omgeving waar actuele zaken spelen, zoals bijvoorbeeld de oversteken van de N375.Tijdens het inloopuur kunt u punten inbrengen en in gesprek gaan met de fractieleden, maar u kunt ook gewoon aanhoren wat ter tafel komt. Tevens kunnen opmerkingen worden gemaakt over de inhoud van de raadsvergadering van donderdag 25 februari.

Naast de fractieleden van CDA De Wolden, zal ook Bart van Dekken aanwezig zijn. Bart is vanuit De Wolden CDA fractielid in de Provinciale Staten van Drenthe. Voor u biedt dit volop gelegenheid om te weten te komen wat er actueel in de provincie speelt. Maar omgekeerd wil Bart ook graag weten wat er in zijn gebied speelt en geïnformeerd worden over brandende kwesties!
Als u graag eerst met de fractievoorzitter Dik Zantingh van gedachten wilt wisselen kan dit via zijn telefoonnummer: 06-51910034.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.