Internationale Vrouwendag gaat online!

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. De meeste jaren organiseren wij, Welzijn De Wolden, een interactieve bijeenkomst, de ene keer sportief, de andere keer creatief. Dit jaar wordt het organiseren van een fysieke bijeenkomst enigszins bemoeilijkt door de maatregelen rondom corona. Dat is echter voor ons geen reden om helemaal niets te organiseren!

Op maandagavond 8 maart, van 20.00 – 21.00 uur, houden we een digitale bijeenkomst, speciaal voor vrouwen, over de digitale samenleving: denk hierbij aan media, social media en gamen. De bijeenkomst wordt geleid door Yvonne Hooijer, werkzaam bij Welzijn de Wolden als jongerenwerker en mediacoach. Yvonne is in 2019 afgestudeerd als expertcoach media opvoeding aan de Hogeschool Windesheim. De bijeenkomst wordt gehouden via Microsoft Teams en we proberen het zo interactief mogelijk te doen. De onderwerpen die we bespreken zijn dan ook afhankelijk van jullie als deelnemer. Tijdens de bijeenkomst is er tevens voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Wil je meer weten over wat een digitale samenleving is? Of heb je je ook wel eens afgevraagd wat Facebook, Instagram, TikTok of apps als Tinder nu precies inhoudt en wat je er mee kunt? Of wil je meer weten over bepaalde thema’s zoals internetfraude, online privacy (wat weet google over jou?), mediaopvoeding of iets anders? Meld je dan vóór 7 maart aan via aishaslot@welzijndewolden.nl of tel. 0528 – 378686. Aanmelden kan ook via de website www.welzijndewolden.nl
Na aanmelden ontvang je op de dag zelf een link om deel te nemen.

We hebben maar een uur de tijd, dus het kan voorkomen dat we niet alles kunnen bespreken. Mocht een bepaald thema niet aan bod komen, dan kunnen we kijken naar andere mogelijkheden om dit wel te bespreken. Heb je vragen over de bijeenkomst of wil je graag wat meer informatie neem dan gerust contact op via bovenstaande gegevens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.