Invulling Staf 2e selectie

Een korte maar hevige zoektocht heeft ertoe geleid dat de staf voor de 2e selectie voor volgend seizoen compleet is. De Technische Commissie (TC) is zeer verheugd het volgende bekend te kunnen maken:

Trainer 2e selectie: Bert Dekker
Bert Dekker zal in het seizoen2021-2022 de 2e selectie onder zijn hoede nemen. Hij neemt het trainerschap over van Jeroen Bakker die volgend seizoen alleen als speler van het 2e te bewonderen zal zijn. Bert, clubman pur sang, heeft zijn opleiding gehad in de jeugdafdeling van v.v. Ruinerwold. Jarenlang was hij de onbetwiste spits van ons vlaggenschip. In een elftal met illustere namen als Rieks Jansen, Marco en Gerard Kooiker, Dirk Hut, en vele anderen.Tevens is hij speler geweest van 1e zaalvoetbal team van v.v. Ruinerwold in haar glorietijden.Drijvende kracht achter dit succes was onder andere Albert Luten. Daarnaast heeft Bert, in zijn tijd als speler van het eerst, vele jeugdteams getraind en is hij actief geweest als lid van het Jeugdbestuur. Bert stond als voetballer bekend om zijn neusje voor de goals en slimme loopacties.Onderdelen die de 2e selectie graag bijgebracht krijgt in hun streven naar het begeerde kampioenschap. De TC heeft er alle vertrouwen in dat de samenwerking soepel zal verlopen.

Leider(s)
Bert Frans en Gerbrand Gol hebben aangeven de 2e selectie ook in het seizoen 2021-2022 te begeleiden. Al meerdere jaren laten zij zien zonder problemen alle kikkers in de kruiwagen te kunnen houden. Assistent-scheidsrechter VVR 2. Helaas heeft Jurjen Figeland moeten besluiten te stoppen als Assistent-scheidsrechter VVR 2.Matthieu Keizer is bereid gevonden deze rol over te nemen. Samen met Adriaan Oost en vaste scheidsrechter Alex van der Sterre zal een sportieve wedstrijdbegeleiding ook volgend seizoen in goede handen zijn!

De 2e selectie heeft zich als doel gesteld te strijden voor het kampioenschap na twee verloren“Corona-seizoenen”. De randvoorwaarden zijn nu ingevuld, het is nu aan de 2e selectie zelf om hun woorden in daden om te zetten.

De TC merkt dat de bereidheid van deze mensen doorwerkt naar de rest van de vereniging.Steeds meer mensen bieden zich aan de vereniging actief te willen ondersteunen, super.
Er zijn echter nog genoeg ideeën en plannen binnen de vereniging waarvoor actieve inbreng van meer leden zeer gewenst is! Zeker op het gebied van training geven aan jeugd zijn vrijwilligers meer dan welkom.

Met elkaar, voor elkaar!
De TC,
Harald Doggen – Henk de Brouwer – Jeroen Bakker
Jeroen Wind – Laurens Emmink – Paul Smid – Sander van Berkum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.