Inzamelingsactie D.E punten wederom succesvol in De Wolden!

De kerken in De Wolden hebben in december voor het tweede jaar meegedaan met de landelijke actie van de Voedselbanken en Douwe Egberts. Door het hele land werden in december DE-waardepunten ingezameld. Douwe Egberts zet de ingezamelde punten om in pakken Aroma Rood en verhoogt dit aantal met 15%. Dit betekent dat 400 ingezamelde punten al één pak koffie opleveren. Vorig jaar leverde deze actie zo’n 130.000 pakken koffie op voor voedselbanken in het hele land.

De actie in De Wolden is boven verwachting verlopen. Er werden maar liefst 330.000 punten opgehaald. Dit aantal is goed voor 830 pakken koffie. Zo kan de voedselbank hun klanten de komende tijd een pak koffie verstrekken. Zij zullen daar erg blij mee zijn!

Diaconaal Verband De Wolden bedankt namens de kerken in De Wolden iedereen hartelijk die punten voor deze actie heeft ingeleverd.

Onderschrift foto:
Tonie Mulder, voorzitter Voedselbank Meppel, neemt de in De Wolden ingezamelde DE-punten in ontvangst van Henk Vrijhof, voorzitter Diaconaal Verband De Wolden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.