Jaarvergadering Vrouwen van Nu Oosteinde

jaarvergadering 20-01-16 014 AAOnze voorzitter Rieka heet iedereen welkom op 20 januari, de eerste avond van het nieuwe seizoen. We zijn blij met een goede opkomst vanavond. Toch wist niemand dat ze een lekker stukje taart kregen bij de koffie, dus dat kan niet de reden zijn! Het bestuur trakteerde vanavond op eigengebakken taart. “Onze vereniging is jarig! Een jubileumjaar! We bestaan dit jaar 65 jaar en wie jarig is moet trakteren!” aldus het bestuur!

Om dit jubileum te vieren staan er ook wat extra activiteiten op het programma voor het komend seizoen. In het huishoudelijk gedeelte komt uit het jaarverslag naar voren dat we een goed verenigingsjaar achter de rug hebben met wat extra activiteiten buiten de ledenavonden om. Ook heel fijn dat we er vier nieuwe leden hebben bijgekregen. Er zijn geen wisselingen in het bestuur. Wel is er een huldiging vanavond. Jennie Brandenbarg is 25 jaar lid. Ze krijgt een lepeltje, een roos en een oorkonde uitgereikt! Verder neemt Geuzien Remmelts afscheid vd activiteitencommissie omdat ze er 6 jaar op heeft zitten. Bertha Roelofs en Lida Beuming worden ook nog eens extra in het zonnetje gezet omdat ze allebei zo creatief bezig zijn binnen de club en andere dames hier ook mee willen helpen. Ook krijgt Grietje Dekker een bos bloemen als dank voor haar jaren als ziekenbezoekster in Oosteinde. Omdat het een jubileumjaar is heeft Lida een prachtige quilt gemaakt die vanavond verloot mocht worden onder de aanwezigen.

Gea Zoer, die nog maar kort lid is, heeft geluk want zij wint de quilt! Ook is er nog een bloemetje voor Ina van het Café Oosteinde, omdat alles altijd prima in orde is!! Na het officiële gedeelte gaan we ‘Levend Ganzenbord’spelen. Allerlei opdrachten komen voorbij, waarbij niet alleen de kennis getest werd maar ook de behendigheid . Het was laat voordat er een winnaar bekend was! De volgende bijeenkomst zal zijn op 17 februari. Het zgn. ‘eendagsbestuur’ organiseert deze avond dus we wachten af wat het programma wordt van deze avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.