Jongste jeugd van VCR ook in nieuwe tenues

VCR JeugdIn navolging van het meisjes C1-team, is nu ook de jongste groep van VCR in het nieuw gestoken. Dit team heeft Jan, en Janet Stoel van Mobitrans Personenvervoer, bereid gevonden om dit jonge team in het nieuw te steken.

Dit team komt uit in de zogeheten Cool Moves Volleybal. Deze vorm van volleybal is in het leven geroepen voor de kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar. Door middel van verschillende niveaus leer je stapsgewijs volleyballen. Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken. Uiteindelijk is het dan de bedoeling dat ze alle facetten van de sport onder de knie krijgen.

Onder bezielende leiding van hun twee trainsters Jenneke Roorda en Ellemijn Siepel, hebben ze inmiddels de eerste wedstrijden gespeeld. Tijdens het laatste toernooi in Ruinen, werd het nieuwe shirt gepresenteerd. Mooi was het dat de sponsors zelf ook aanwezig waren om dit mooie moment bij te wonen, en ze stonden dan ook te popelen om samen met het team op de eerste officiële team-foto te komen.

Bovenste rij van links naar rechts: (Sponsor) Jan Stoel, Gwen Stoel, Fleur Angerman, Annelot Postma, (sponsor) Janet Stoel.
Onderste rij van links naar rechts: Louise Boverhof, Veerle Oldenburger, Anine Wagterveld, Yorien Kleine, Melissa Bomert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.