Jubilarissen in de bloemetjes

Vrouwen van Nu (2)Vrouwen van Nu (3)Vrouwen van Nu (4)A
Maandag avond, tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu Ruinerwold werden 4 leden in de bloemetjes gezet. Liesje Brink 55 jaar lid, Roelie Knippels en Aaltje Mulder 50 jaar en Geesje Prins vierde haar 25 jarig lidmaatschap. Na felicitaties bood voorzitter Lammy Stevens de dames bloemen en een passend cadeau aan.

Henny v.d. Linde nam afscheid van het bestuur en wordt opgevolgd door Jantje Everts. Marry Tabak was herkiesbaar en werd met algehele stemmen herkozen. Er werd ook afscheid genomen van verschillende commissieleden. Zij ontvingen allen een heerlijk lekkernij, wat zeer op prijs werd gesteld. Aansluitend werden nieuwe commissieleden weer benoemd.

Daarna was het woord aan Marianne van Waveren vrijwilliger van St. Opkikker, ons goede doel voor 2015. Ze vertelt wat het doel is van de Stichting en liet een power-point presentatie zien. Bas Bult, dorpsgenoot en ambassadeur van St. Opkikker vertelde waarom een ‘Opkikker’ dag zo geweldig is en zijn moeder vertelde hoe belangrijk zo’n dag is voor een gezin met een ziek kind.
In de pauze konden leden zich opgeven voor diverse uitstapjes van de Culturele commissie, commissie Wonen en tuinen en van de Agrarische commissie.

Ook was er een mooie tentoonstelling ingericht met werken van de interesse groepen. Prachtige quilts, breiwerken, fotoboeken, gelezen boeken en recepten. Vrouwen van Nu Ruinerwold telt op het moment 120 leden en is volop in beweging. De volgende bijeenkomst is op dinsdag 17 februari en wordt verzorgd door de Culturele commissie.
Vrouwen van Nu (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.