Jubilarissen Vrouwen van Nu thuis in zonnetje gezet

Dit jaar is er vanwege de coronamaatregelen geen jaarvergadering en dus ook geen huldiging van jubilarissen tijdens deze vergadering van Vrouwen van Nu, afdeling Ruinerwold. Maar om deze trouwe leden toch te laten zien dat ze niet vergeten worden ging voorzitter Alida Rooze op “deurbezoek ”en bezorgde alle jubilarissen een presentje, een oorkonde en een bloemetje!

De jubilarissen zijn: Gré Mos-Heida, 60 jaar lid, Grietje Redeker-Santing, 55 jaar lid, Tineke Kwint-Elema, 50 jaar lid, Ria Smid-Oosterhuis, 50 jaar lid, Hinnie Wever-Hagting, 50 jaar lid, Jennie Runhart-Oort, 40 jaar lid en Josien Wagenaar-van Spronsen, 25 jaar lid.

Deze dames hebben jarenlang, ieder op haar wijze en naar haar mogelijkheden, een grote bijdrage geleverd aan de vereniging, hetzij als bestuurslid, commissielid, of contactpersoon van een interessegroep. Het bestuur hoopt deze jubilarissen op een later tijdstip tijdens een afdelingsavond te kunnen huldigen en te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij de Vrouwen van Nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grietje-Redeker-Santing-55-jaar-lid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hinnie-Wever-Hagting-50-jaar-lid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennie-Runhart-Oort-40-jaar-lid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Josien-Wagenaar-van-Spronsen-25-jaar-lid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ria-Smid-Oosterhuis-50-jaar-lid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tineke-Kwint-Elema-50-jaar-lid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.