Kan KIOS een goede slag slaan?

Aanstaande zaterdag spelen KIOS 1 (15.30 uur) en KIOS 2 (14.00 uur) allebei hun thuiswedstrijden. Zondagmorgen om 11.30 uur speelt KIOS 3 tegen DIO 2. Om 14.00 uur is het zaterdagmiddag eerst de beurt aan KIOS 2. Het wil zich graag revancheren op het teleurstellende resultaat tegen koploper SCO 3.

Ondanks het verlies, voelde het alsof hier meer in had gezeten. Tegen De Meeuwen 2 moet het dan maar recht gezet worden. Al zal dat niet een makkelijke opgave worden. De Meeuwen 2 hebben nog niet verloren (4x winst, 2x gelijk), maar staan middels een twee punten in mindering aan het begin van het seizoen op een 3e plaats. 1 plek boven de Spekbraanders. Aanhaken is het devies voor de ploeg van Klaas Jan Slomp. Want anders is de goede start van dit seizoen in twee wedstrijden al weer wat te niet gedaan.

Het vlaggenschip trapt om 15.30 uur af tegen de rode lantaarndrager uit de Overgangsklasse A. Antilopen uit Leusden komt op bezoek en heeft in de eerste 5 wedstrijden 1 punt weten te behalen. Hier heeft de Eismann/Ensing equipe er 5 tegenover gezet. Een gat van 4 punten dus, maar belangrijker is om deze na zaterdagmiddag te vergroten naar 6 punten. Dan heeft KIOS een comfortabele voorsprong op de plek welke rechtstreekse degradatie geeft. Voor Antilopen gelden de belangen dus andersom. Het moet punten pakken om na de zaal in direct weer in de problemen te zitten.

Ondanks de positie is Antilopen (niet alleen door hun fantastische uitslagendienst-website) een goede ploeg en bekende club op dit niveau. Het acteert al wat jaren in de Overgangsklasse en zal wel voor hetere vuren hebben gestaan dan dit moment. KIOS is er dus nog lang niet en zal zaterdagmiddag alles moeten geven om de punten in Ruunerwold te houden.

Zondag om 11.30 uur speelt KIOS 3 een belangrijke wedstrijd om behoudt van de koppositie. Deze wordt momenteel bekleedt door de ploeg, maar tegenstander DIO 2 zit met 1 punt achterstand op het vinkentouw. Dit heeft dus alle ingrediënten voor een spannend treffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.