Hairtrends doet mee aan open Bedrijvendag 5 november

hairtrends1Haarverlies of kaalheid door bijvoorbeeld alopecia of een chemokuur kan bijzonder ingrijpend zijn. Of je nu om medische-, modieuze of psychische redenen een haarwerk, pruik of een haaraanvulling nodig hebt, bij kapsalon Hairtrends in Ruinerwold ben je aan het juiste adres. Haarstylisten Gerda en Monica hebben de opleiding dermatologie voor kappers en haarstylisten begin dit jaar met goed gevolgd afgelegd.

Daardoor raakten beide dames enthousiast om ook met haarwerken aan de slag te gaan. Gerda: ‘We hebben veel cursussen en omscholingen gevolgd, om aan alle criteria te voldoen. Daar zijn we ruim een jaar mee bezig geweest. Dit was nodig omdat je niet zomaar een haarwerksalon kunt beginnen. Daarna zijn we ook getoetst en gecertificeerd door Anko Haarwerken. Monica: ‘Voordeel van deze erkenning is dat we nu ook samen werken met de zorgverzekeraars. Waardoor de kosten voor een haarwerk, pruik of haaraanvulling gedeclareerd kunnen worden. Wij verzorgen dit gehele traject tot en met de zorgverzekeraar aan toe. De cliënten hebben er zelf geen omkijken naar, zij hebben op dat moment natuurlijk ook wel andere dingen aan hun hoofd’.

Goede begeleiding, advies geven, en evt. doorverwijzen naar huisarts of dermatoloog is belangrijk zo hebben ze al gemerkt. ‘Je kunt je zelf niet op het hoofd kijken immers. Wij zien het vaak als eerste bij klanten die in de salon komen knippen of kleuren. Waardoor we sneller kunnen handelen, en hopelijk erger kunnen voorkomen’.

Kwaliteit, service en privacy vinden beide erg belangrijk. Gerda: ‘Daarom is er een aparte ruimte in de salon ingericht, waar we ongestoord en rustig kunnen adviseren. Een intake gesprek is overigens altijd gratis en geheel vrijblijvend. Monica: ‘We zijn erkend Anko haarspecialist, en staan voor deskundigheid en professionaliteit. Tevens zijn we aangesloten bij de geschillencommissie uiterlijke verzorging’.

Wie met haaruitval te maken krijgt kan contact opnemen met kapsalon Hairtrends om een afspraak te maken. ‘Hierbij overleggen we de specifieke wensen, en zoeken samen een aantal haarwerken uit. Voor zowel vrouwen als mannen zijn er pruiken en haarwerken beschikbaar’.Wie meer informatie wil kan bellen met telefoonnummer: 0522 481629 of kijken op: www.kapsalonhairtrends.nl

Kapsalon Hairtrends doet ook mee aan open Bedrijvendag 5 november
Op zaterdag 5 november openen bedrijven in heel Drenthe hun deuren voor het publiek. De kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een bedrijf of instelling bij u in de buurt. Dit jaar is voor de gemeente de Wolden gekozen voor locatie Ruinerwold, Oosteinde en de NAM locatie in Koekange. Tijdens de Open Bedrijvendag maak je kans om een rondvlucht over Drenthe te winnen. Deze prijs is te winnen door een leuke, originele foto te maken tijdens de Open Bedrijvendag Drenthe. Je deelt deze foto op 5 november 2016 via Facebook, Twitter of Instagram en je vermeld #OBDDrenthe bij de foto. Kapsalon Hairtrends uit Ruinerwold doet ook mee aan deze dag.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.