Kapsalon Hairtrends viert tien jarig bestaan

Hairtrends (1)AKapsalon Hairtrends viert binnenkort het tienjarig bestaan. Op 4 februari is het namelijk precies tien jaar geleden dat Monica Spin startte aan Dijkhuizen 90 in Ruinerwold. Een jaar later in 2005 kwam Gerda Brinkman als compagnon in de zaak. Op dit moment bestaat het Hairtrends team inclusief stagiaires uit zes personen. (op de foto ontbreekt stagiaire Kim)

Voor Monica was het destijds een droom om voor haar zelf te beginnen. Iets waar ze tot op heden nog geen spijt van heeft gehad. ‘Kapsalon Hairtrends is een moderne en trendy salon geworden, en heeft een goede naam opgebouwd in de regio’. Klanten uit Ruinerwold en uit de wijde omgeving weten de weg inmiddels te vinden. Er zijn zelfs een aantal vast klanten uit Amsterdam en Utrecht die eens in zoveel tijd deze kant opkomen. Ook in de avonduren kunnen klanten bij Hairtrends terecht. ‘Daarnaast organiseren we elk jaar een voorjaarsfair en een winterfair in het dorpshuis van Ruinerwold.’

Gerda: ‘We streven er na om kwaliteit te combineren met goede service’. Elke jaar volgen de hairtstylistes nog cursussen en bijscholingen. Monica: ‘Je raakt in dit vak nooit uitgeleerd. Bovendien moet je de trends blijven volgen. Vandaar dat we ook altijd naar de grote kappersbeurzen gaan in Antwerpen en Rotterdam’.

De salon heeft door de jaren heen diverse metamorfoses ondergaan. Vorig jaar was de grootste en meest ingrijpende. De kapsalon werd toen helemaal opnieuw gebouwd achter de oude salon. Er zijn een schoonheidssalon en een nagelstudio bij gekomen, terwijl de kledingwinkel groter is gemaakt. ‘Dat was een behoorlijke financiële investering. Veel mensen vroegen zich af waar we aan begonnen in deze roerige tijden, maar we hebben doorgepakt. Het resultaat mag er zijn’, zeggen beide trots.

Om het tienjarige bestaan te vieren is er een leuke actie bedacht. Elke klant maakt deze week (week 6) kans op leuke prijzen en kortingen met het rad van fortuin. Hairtrends is gevestigd aan Dijkhuizen 90 in Ruinerwold. Telefoon: 0522-481629. www.kapsalonhairtrends.nl

Een gedachte over “Kapsalon Hairtrends viert tien jarig bestaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.