Karin Brouwer lijsttrekker CDA De Wolden

Karin Brouwer is door de Algemene Ledenvergadering van het CDA De Wolden gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ze is sinds 2014 raadslid en sinds 2017 fractievoorzitter.

Het CDA heeft drie zetels in de gemeenteraad. Voorzitter Wim Kamphuis sprak lovende woorden over de inzet van Karin de afgelopen jaren. Ze is de leider van de fractie, zoekt de verbinding met anderen en brengt de CDA-standpunten goed naar voren.

Karin Brouwer is geboren en getogen in West-Friesland. Als dochter van een akkerbouwer is zij gewend aan te pakken en zich in te zetten voor de gemeenschap. Sinds 1997 woont Karin in Zuidwolde. Daar heeft zij samen met haar gezin diverse pleegkinderen opgevangen. Naast haar werk als fractiemedewerkster bij de CDA-Statenfractie Drenthe, is ze actief bij lokale verenigingen.
Karin Brouwer: “Ik ben blij dat ik de kar mag trekken. Ik wil me graag nog vier jaar voor De Wolden inzetten.”

Naast de verkiezing van de lijsttrekker spraken de leden over het verkiezingsprogramma en werden er speerpunten aangeleverd voor de komende periode. De thema’s wonen, een duurzame samenleving en normen en waarden komen zeker terug.
“Net als voorgaande jaren gaan we ons als CDA inzetten voor het behoud van de voorzieningen in de dorpen. Daarnaast vindt het CDA dat iedereen mee moet kunnen doen in de maatschappij”, aldus Karin Brouwer.

Het bestuur stelt binnenkort de advieslijst van kandidaten op, die op dinsdag 7 december in een Algemene Ledenvergadering door de leden zal worden vastgesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.