Karstenhoevefair ‘meuk én leuk’.

Museumboerderij de Karstenhoeve organiseert op zondag 31 oktober de eerste Karstenhoevefair. Onder de noemer Meuk én Leuk is er van alles te beleven en te doen tussen 11.00 en 17.00 uur.
Al jarenlang sudderde het idee bij de medewerkers van museumboerderij om een eigen fair te organiseren. Rondom de boerderij is een prachtig ruime tuin met ooievaarsnest en bijenstal: een mooie locatie voor een najaarsfair. Bij een museumboerderij denk je algauw aan oude meuk: oude voorwerpen en oude boeken passen dan ook precies in dat plaatje.

Zo staan er buiten op het erf kramen met brocante, antiek, vintage, boeken en platen. Maar ook zijn er allerlei andere leuke kramen op het gebied van lifestyle waar je gezellig langs kunt slenteren. En in de Karstenhoeve zelf is van alles te doen. Er is een verkoop van oud linnengoed er is de mogelijkheid om op de foto te gaan in kleding van vroeger. Dichteres Ria Westerhuis verzorgt een aantal optredens en ook tonprater en conferencier Koop Drost zal van zich laten horen. Troubadour Gerard Spin en pianist en zanger Geert Jan Brader zorgen voor de gezellige sfeer. Na afloop van de fair is een afterparty met de Vinylboys. Zij draaien op verzoek nostalgische vinyl hits. Ook qua eten en drinken is er voor elk wat wils; verschillende foodtrucks zorgen voor de inwendige mens.

Deze eerste Karstenhoevefair wordt georganiseerd door een enthousiast viertal: Bart Kiers en Petra Hessels, beide werkzaam bij de Karstenhoeve en door Johan Snijder en Benny Spin, die vaker lokale activiteiten hebben georganiseerd. De fair is mede mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe in het kader van de ondersteuning van opstartactiviteiten. De entree is gratis en de richtlijnen van het RIVM worden gevolgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.