Kerstbomenactie een groot succes

Woensdag 21 november ging de voorverkoop van de kerstbomen van start. De leerlingen van Obs de Wezeboom zijn enthousiast en hebben de spirit om zoveel mogelijk kerstbomen te verkopen. Het doel om in één week 100 kerstbomen te verkopen is behaald. De teller staat maar liefst op 124 verkochte kerstbomen.

De kerstbomen gaan de noordelijke provincies door. De plaatsen Oosteinde, Ruinerwold, Diever, Uffelte, Joure, Meppel, Zwartsluis en Zwolle staan op de lijst. Ook hier zijn de mensen enthousiast en verkopen de bomen mee aan de buren, burgers en buitenlui. Dit allemaal om voor de kinderen van Oosteinde op een leuke manier, aan een nieuw speeltoestel te komen.
Dit jaar is er ook de mogelijkheid om te doneren, hier zijn de leerlingen van Obs de Wezeboom erg creatief in, de ondernemersgeest zit in hun bloed. Zo kunnen ze de mooie, nieuwe lesmethode gebruiken om verkooptechnieken en ondernemerschap in de praktijk te brengen. De pot van de donaties staat op dit moment op 625 euro.
Wij kunnen als speeltuinvereniging trots vermelden dat de leerlingen van Obs de Wezeboom in één week tijd een kwart van het bedrag van het speeltoestel bij elkaar hebben gelopen.
We zijn er echter nog niet. Heeft u nog geen kerstboom besteld? Dit kan nog via https://atensus.nl/koop-een-kerstboom/
of telefonisch bij Elles Jans 06 – 21489334 en Edwin de Wekker 06 – 10886401.

Wilt u nog graag een geldbedrag doneren kan dit via bankrekening NL22RABO0106271016
t.a.v. St. De Speulplekke Oosteinde.

We zijn erg blij met de hulp en de donaties van iedereen. Daarom wil de speeltuinvereniging “Oenze Speulplekke” langs deze weg iedereen alvast bedanken voor het kopen van een kerstboom of het doneren van een geld bedrag.

Met vriendelijke groet,
Speeltuinverenigng “Oenze Speulplekke”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.