Kerstrondje Ruinerwold goed bezocht

Kerstrondje (18)Kerstrondje (14)Kerstrondje (8)Het kerstrondje Ruinerwold zit er weer op. In totaal deden er 12 verschillende bedrijven mee dit jaar. Die voor de gelegenheid waren omgetoverd in kerstsfeer. De meeste oude panden hebben vroeger dienst gedaan als boerderij, maar hebben nu andere bedrijvigheid binnen de muren. De meeste ondernemers hadden geen reden tot klagen.Het kwam zaterdag iets later op gang vertelde Nico Westenbrink van inouthout.nl maar toch was het lekker druk. Zondag gingen de meeste bezoekers eerder van huis en was het overal lekker druk. Hoeveel mensen er precies zijn geweest is moeilijk te schatten. ’t Bakhuus mocht dit jaar ongeveer duizend bezoekers ontvangen vertelde Raimon Mulder. Ook bij Multibuldtie die dit jaar voor het eerst mee deed was het gezellig druk.

Kerstrondje (16)

Kerstrondje (15)

Kerstrondje (11)

Kerstrondje (9)

Kerstrondje (8)

Kerstrondje (7)

Kerstrondje (6)

Kerstrondje (5)

Kerstrondje (4)

2 gedachten over “Kerstrondje Ruinerwold goed bezocht

 • 20 december 2013 om 15:14
  Permalink

  vind het alleen erg dat je bij het kerstrondje moet betalen bij de museumboerderij als je wilt kijken naar het optreden van je kinderen. Ik en vele met mij vinden dat je met het kerstrondje je bedrijf moet promoten en zo promoot je niet echt posiief. Lijkt mij niet de bedoeling. Al Doen onze kinderen volgend jaar weer mee met een optreden daar.. helaas, wij komen niet weer kijken bij de boerderij

  Beantwoorden
 • 29 december 2013 om 12:12
  Permalink

  helaas weet ik niet wie Anette is.
  maar alle ouders broertjes en zusjes hadden vrij entree tijdens optredens van de kinderen zoals van te voren afgesproken met de meester/leiding.
  dat dit niet goed doorgekomen is jammer.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.