Kindcentra Wolderwijs komt met folder en website

Op 17 augustus 2015 startte Stichting Kindcentra Wolderwijs met kinderopvang in vier Integrale Kindcentra (IKC) binnen de gemeente De Wolden. Vanaf dat moment is hard gewerkt aan het vormgeven en intern opbouwen van die vier IKC’s waarbij ook veel aandacht is besteed aan de uitstraling en zichtbaarheid van de locaties. Informatieverstrekking hoort daaIMG_1101arbij: met trots presenteert Stichting Kindcentra Wolderwijs haar huisstijl met een nieuwe website en folders.
De website is een zeer toegankelijk instrument voor ouders, zodat zij zo eenvoudig mogelijk de opvang voor hun kinderen kunnen regelen. Zij kunnen hun kind(eren) daar aanmelden en via de extra service van het ouderportaal allerlei zaken digitaal regelen. Dit ouderportaal is alleen toegankelijk met een persoonlijke inlogcode.

Het is namelijk ook een communicatiemiddel tussen de ouders en de pedagogisch medewerkers: dagelijks wordt er verslag gedaan van de activiteiten die hebben plaatsgevonden op de groep. Hierbij worden ook foto’s geplaatst waardoor ouders mee kunnen kijken in de ‘keuken van de groep’. “We krijgen hierover zeer positieve reacties van ouders”, aldus Jeanine Blokzijl coördinator opvang. Daarnaast biedt de website een documenten manager voor de medewerkers. Zo hebben zij alles bij de hand en blijven zaken up-to-date.
De huisstijl is vriendelijk, toegankelijk en sprankelend! De folder en de website stralen die sfeer uit en zorgen zo voor de kracht van herkenning.
Het ontwerp is tot stand gekomen door een fijne samenwerking met Larissa Wiegman-Peeterse (Bluddy Brilliant advertising & design – links op de foto) verantwoordelijk voor de huisstijl, belettering en folder en Dennis Veldman (Ittica Media -rechts op de foto), verantwoordelijk voor de website. http://www.kindcentrawolderwijs.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.