Kinderfair Ruinerwold

kinderfairIn plaats van de markt op Koningsdag organiseert speeltuinvereniging de Woldklimmers op zaterdag 11 junieen Kinderfairvoor de kinderen van Ruinerwold! Op het speelveld/plein bij de Kosterij zal de markt van 15.30tot 18.30 uur plaatsvinden. Heb jij mooie spulletjes die je niet meer gebruikt? Geef je dan op voor 4 juni via dewoldklimmers@hotmail.com (iedereen graag opnieuw opgeven).

Daarna krijg je verdere informatie. Deelname aan de markt is gratis en de opbrengst is uiteraard voor jezelf! Kinderen tot 10 jaar onder begeleiding van een volwassene.
Tijdens deze gezellige Kinderfairzijn er ook allerlei andere activiteiten. Voor slechts €2,50 mogen kinderen zich laten schminken, sjoelen, blikgooien en krijgen ze een glaasje ranja en een broodje knakworst.

Er is niet alleen koffie/thee/fris, maar ook zijn er lekkere ijsjes en broodjes hamburger en knakworst! En er is een rad van fortuin, waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

De kinderen van de leden van de vereniging hebben voor de activiteiten een gratis bonnenboekje ontvangen! Wilt u graag lid worden van de verenging? Dat kan voor slechts €15 per jaar.
We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag11 juni 2016!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.