KIOS 1 verliest nipt in Drachten

KIOS 1 speelde zaterdagavond haar eerste zaalcompetitie wedstrijd in Drachten tegen Drachten/v.d.Wiel. De eerste helft was met name erg fysiek van de zijde van Drachten.
KIOS had daar toch wat moeite mee en kon geen voorsprong opbouwen. De ploegen bleven bij elkaar in de beurt. De tweede helft begon met een stand van 11-11. In totaal werden 51 doelpunten gescoord. De eindstand was 26-25 voor de thuisploeg. De in de training opgelopen enkelblessure van Ernst Kuik was op tijd hersteld. Hij scoorde 9 doelpunten, waaronder enkele strafworpen. Kortom een zeer spannende wedstrijd. Ook ZKC Zuidwolde verloor de eerste wedstrijd. Volgende week spelen KIOS 1,2, en 3 thuis.