KIOS 2 Ruinerwold haalt het kampioenschap binnen.

KIOS 2 speelde de laatste reguliere competitiewedstrijd tegen Atalante 3 uit Apeldoorn. Koploper in de competitie Atalanta 3 trad zondagmiddag aan met een fysiek sterke ploeg met nogal wat lengte overwicht. De wedstrijd werd gespeeld voor een volle tribune. KIOS 2 speelde de eerste helft onder spanning. Een doelpuntenfestijn werd het niet gezien de uitslag van de eerste helft (5-4). Beide partijen konden slecht tot scoren komen. De relatief jonge spelers van KIOS2 wisten echter in de laatste fase van de tweede helft een voorsprong op te bouwen, die niet meer uit handen werd gegeven. Eindstand 13-7. Met deze stand wist KIOS2 het kampioenschap binnen te halen. Sponsor installatiebedrijf K.J. van Dijk kon trots zijn op de ploeg. Trainer-coach Christiaan Lucas kon helaas de wedstrijd niet bijwonen. Het coachen werd waargenomen door KIOS1trainer Adri Kok.