KIOS 99 jaar jong en op naar de 100!

Op maandag 11 maart 2019 bestaat Korfbalvereniging KIOS 99 jaar en wordt het startschot gegeven voor het 100e levensjaar. De ingestelde jubileumcommissie is druk aan de slag een mooi programma samen te stellen om aan het 100 jarig jubileum in maart 2020 de nodige aandacht te geven, maar ook bij de vele evenementen die KIOS het komende jaar organiseert.

Zo ook bij sponsor/vrienden avond op maandag 11 maart, waar ook de formele aftrap voor dit jubileumjaar wordt gegeven. Daarnaast zal bij de komende paasbroodactie van KIOS getracht worden ook hier een jubileumtintje aan te geven. Begin april zullen de leden van KIOS weer aan de deur komen om uw bestelling op te nemen, zodat iedereen heerlijk kan smullen van al dat lekkers tijdens de paasdagen. Ook de inwoners van Ruinerwold zullen we dus proberen op vele manieren bij dit jubileum te betrekken.

KIOS zal bij dit heugelijke feit dus stil staan, maar niet te lang. Stilstand is immers…. Als vereniging moet je ook weer door en verder aan de toekomst denken. Wat dat betreft is het prachtig te zien de grote groep Kangoeroes in de leeftijd van 3 tot 6 jaar op de zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Dat is de toekomst van KIOS zodat ook een volgend jubileum weer gevierd zou kunnen worden. Mocht kinderen in deze leeftijd ook willen ervaren hoe leuk dit is, kom dan gerust eens langs en laat ze mee doen (meer info: http://www.kiosruinerwold.nl/kangoeroeklup).

Om de toekomst nog verder vorm te geven zullen zaterdag 16 maart bij de NL Doet actie van de speeltuinvereniging De Woldklimmers in samenwerking met hen een drietal korfbalbomen geplant worden. Deze veelzijdig en gekleurde korfbalpaal met korven op verschillende hoogtes wordt een leuke uitdagende aanvulling in de bestaande speeltuinen in Ruinerwold. De realisatie wordt mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers, maar ook door de bijdragen van Kampstaal te Emmeloord, Stichting Ruinen 1865 en de Rabobank Clubkas Campagne.

Ook dit jaar doet KIOS weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Ben je dus lid van de Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland (Rabo MSS) en draag je KIOS een warm hart toe (#CLUBHART), stem dan in de periode tussen 15 maart en 1 april op KIOS Ruinerwold, zodat we met de bijdrage van de Rabobank weer aan de verdere ontwikkeling van KIOS kunnen werken, op naar een prachtig jubileum in 2020 en verder. #Samenzijnwekios #kiosgaatervoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.