KIOS ontvangt DOS (W)

Voor het vlaggenschip van KIOS staat dit weekend een uitdagende wedstrijd op het programma. Het ontvangt DOS 1 uit Westbroek. De ploeg staat momenteel 1 punt achter de koploper SKF, maar wordt in deze competitie toch wel gezien als de titelkandidaat. Dit mede doordat DOS vorig jaar met maar liefst 9 punten uit de Hoofdklasse is gedegradeerd. Het kwam toen in de laatste wedstrijd tegen OVVO 5 doelpunten te kort voor handhaving.

Echter, is de ploeg van Christian en Haralt Lucas niet bij voorbaat al kansloos. De goede overwinning van vorig weekend tegen OWK zal vertrouwen geven en DOS heeft 2 weken geleden nog gelijk gespeeld tegen de rode lantaarndrager Antilopen.

DOS, Westbroek is een team dat schommelt tussen de hoofdklasse en Overgangsklasse. In de veldcompetitie 2016-2017 werd het nog overtuigend kampioen en in de Hoofdklasse komt het net te kort. DOS heeft een sterk herenkwartet met veel reboundkracht en een snel dameskwartet. Een compleet team waar KIOS lekker zijn tanden in kan zetten.

Zondagmiddag om 14.00 uur staat er een kraker op het programma. Koploper SCO 3 komt op bezoek bij de nummer twee van de competitie KIOS 2. De ploeg van Klaas Jan Slomp heeft vorig weekend een goede overwinning behaald op het altijd lastige OWK 2. Het zal dus met veel goede moed beginnen aan deze grote uitdaging als promovendus. Bij winst kan het de koppositie overnemen.

Om 12.30 uur speelt zondag KIOS 4 tegen Forward 1. Bij winst doet KIOS 4 goede zaken om mee te blijven doen om een eventueel kampioenschap. Bij verlies is het beslist. Er staat dus wel wat op het spel.

Ook om 12.30 uur speelt KIOS/DOS 5 de derby tegen Vefo 1. De ploeg uit Veeningen staat op de laatste plaats, waar de combinatie uit Ruinerwold en Nijeveen op de eerste positie staat. Bij winst doet het goede zaken.

Eén gedachte over “KIOS ontvangt DOS (W)

  • 4 oktober 2018 om 19:57
    Permalink

    Wedstrijd Kios 1 – Dos 1 is zaterdagmiddag om 15.30 uur

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.