KIOS organiseert regionaal Schoolkorfbaltoernooi

KIOS organiseert Foto Frans Nooren The Read Shop Regionaal Schoolkorfbaltoernooi

Het is een traditie die al jaren gaande is, de organisatie van een regionaal schoolkorfbaltoernooi door de gezamenlijke korfbalverenigingen DOS’46 uit Nijeveen, Roreko uit De Wijk, Meko’74 uit Meppel en KIOS uit Ruinerwold. Om de twee jaar wisselt de organisatie en in 2012 en 2013 is KIOS aan de beurt. Op de prachtige accommodatie in Ruinerwold zullen op woensdagmiddag 23 mei op de velden van KIOS, maar ook op de velden van voetbalvereniging VVR, bijna 60 teams in actie gaan komen. Hiervan komen er alleen al 26 uit Ruinerwold en Oosteinde, een teken dat korfbal leeft in Ruinerwold en directe omgeving. Speciale aandacht dit jaar is er voor de de Johan Friso School uit Koekange, welke school dit jaar voor het eerst mee doet aan dit regionale schoolkorfbaltoernooi. Het is jammer dat de belangstelling, om welke redenen dan ook, van de scholen in Meppel zo beperkt is. Slechts twee teams van OBS De Tolter zullen op het toernooi actief zijn.

Het organiserende comité is met behulp van de vele vrijwilligers, waaronder bijna 30 scheidsrechters, er weer in geslaagd om het programma voor de dag weer rond te krijgen. Een hele prestatie. Nu nog maar hopen op mooi weer, zodat alle voorbereidingen niet in het water zullen vallen.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot dit toernooi, kunt u contact opnemen met Harold Mulder 0522-481970 of Roel Jalvingh 0522-482755

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.